Aygo X UNDERCOVER

Limited edition model i samarbejde med UNDERCOVER Jun Takahashi.

Kommer til Danmark sommeren 2023 og kan reserveres nu.

Bilen havde premiere i forbindelse med UNDERCOVER efterår 2023 catwalk show på Paris Fashion Week.

Inspireret af Takahashis designfilosofier om "non conform" og at nedbryde stereotyper, byder Aygo X UNDERCOVER på designopdateringer som en eksklusiv tofarvet grå farve specielt udviklet af Toyota, koralrøde linjer på de sorte 18" alufælge, og interiør med specialdesignede sæder og gulvmåtter med monogrammønster, og KAOS/BALANCE-motto på tagklistermærker. Dette er alt andet end et sædvanligt samarbejde.

Sådan får du en limited edition

Det gælder om at være hurtig, hvis du skal sikre dig denne helt unikke Aygo X UNDERCOVER, da det er en limited edition, som kun produceres i et meget begrænset antal. Den gode nyhed er, at du kan reservere den allerede nu.
Skulle du mod forventning fortryde, når priserne offentliggøres, eller når du har prøvekørt bilen, kan du gøre det uden omkostninger.

Om UNDERCOVER Jun Takahashi:

UNDERCOVER blev grundlagt i 1990 af Jun Takahashi, og blev først kendt i Harajuku undergrundsscenen for sin unikke fusion af kunst, streetwear og musik subkulturer. Senere dyrkede mærket synergi med samarbejdspartnere og fandt global anerkendelse med high-end mode i Paris, hvor det har vist i over et årti, men altid har været tro mod den rebelske ånd og unikke ideologi i sin kerne.
Kåret i top 10 mest indflydelsesrige designer i det sidste årti. 1 million følgere på Instagram www.instagram.com/undercover_lab

Beregn byttepris

Se mere om bilen

Bliv ringet op

Skriv til os

Bestil prøvetur

Se prislisten