Vind en Aygo X Air Envy og andre fede præmier!

Skal det være dig, der løber med den nye Aygo X med kanvastag til en værdi af 181.990 kr? Eller dig, der vinder en af de lækre præmier som benzinkort og oplevelser, som bliver sat på højkant i fem quizrunder i vores nye konkurrence?

Kickstart sommeren med åben himmel!

Kickstart sommeren med åben himmel!

Deltag i konkurrencen og måske er det dig, der løber afsted med en helt ny Aygo X Air Envy.

Den nye Aygo X Air Envy er den top-udstyrede variant af Aygo X og byder på åben himmel med det sorte kanvas tag. Derudover får du også en masse fedt standardudstyr som b.la: 

  • 18" alufælge
  • LED kabinelys
  • Kunstlæder/stof sæder
  • JBL lydanlæg
  • Interiør elementer i bilens farve
  • Eksteriør elementer i bilens farve

Præmier for over 200.000 kr.

1 x Aygo X Air Envy til en værdi á 181.990 kr.

Den helt nye Aygo X er nok byens labreste crossover. Karosseriet er sofistikeret, markant og cool - og med det smarte foldetag, som kan åbnes når vejret tillader det, er der dømt frisk luft og vind i håret.

Indtag byen med stil i denne variant, Aygo X Air Envy i farven Cardamom Green. Rafineret og original. Aygo X  - udsigt til mere. 

Benzingavekort

2 x 1 gavekort til en værdi á 2.500 kr.

Med 686 tankstationer landet over, kan du altid finde en OK benzintank i nærheden af dig. 

Et gavekort fra OK benzin er en praktisk gave, som kan bruges til alt, hvad hjertet begærer fra benzintanken.

Glamping Campadventure

1 x gavekort til en værdi á 5.000 kr.

Her kan du være midt i naturen med komforten fra et luksushotel.

Overnat i et luksustelt møbleret med rigtige senge, sengeborde, stol og et hyggeligt relax-område. Udenfor har I jeres egen private træterrasse med bænke. Sengene redes op med puder og dyner. Luksusteltene er udstyret med strøm til opladning af telefoner, m.m., samt en lampe til at sikre hyggen når det bliver mørkt.

Gavekort til Sinatur Hoteller

2 x 1 gavekort til en værdi á 2.500 kr.

Vælg mellem seks unikke hoteller i naturskønne omgivelser. Forkæl dig selv og en du holder af en med en overnatning med forkælelse - eller deltag i et af hotelkædens mange events og arrangementer i løbet af året.

Hvad du ønsker, er helt op til dig med dette gavekort til Sinatur Hoteller.

Gavekort til Guldsmedenhotels

1 x gavekort til en værdi á 7.500 kr.

Guldsmeden Hotels tilbyder et fint udvalg af hyggelige getaways, hvor du kan styrke sanserne og blive maks forkælet i skønne omgivelser. København, på Island, i Berlin - du vælger helt selv, hvor dit næste retreat skal være. Og om det skal være alene, eller du ønsker at glæde en, du holder af.

SuperGavekortet

1 x SuperGavekort til en værdi á 10.000 kr.

Alle kan bruge et gavekort fra SuperGavekortet.dk. Her kan du vælge mellem et hav af kategorier og brands, lige fra boligartikler til tøj, fra 7-eleven til Bauhaus. Hvad står du lige og mangler? Eller ønsker dig? Måske kan du få dit højeste ønske opfyldt med denne præmie.