Ny Yaris er et nyt vidunder fra Toyota

Den nye Yaris kommer med markant forbedrede køreegenskaber, bedre komfort og et nyt sportsligt look.

Priser i benzin fra. 129.990 kr. og Hybrid starter fra 165.990 kr

Alt er blevet nyt på den nye Yaris. Selve platformen er bygget efter Toyotas anmelderroste TNGA-filosofi og har nok skabt den mest banebrydende Yaris til dato. GA-B platformen, som den hedder, har sørger for en bedre og lavere undervogn og hvor hjulene sidder helt ude på kanten af platformen, hvilket altså forbedre køreegenskaberne markant. Den nye Yaris kommer også med en ny 1.5-liters hybridmotor med 116 hestekræfter og to el-motorer, samt en hel ny automatgearkasse med smart-udveksling, som giver en brændstoføkonomi på helt op til 27,0 km/l!

Den nye Yaris overhaler sin lillesøster på alt bl.a. har den nye Yaris fået et forhøjet sikkerhedsniveau, og bliver den første i sin klasse med airbag imellem passagersæderne, også er Yaris blevet markant mere sportslig i sit udseende. 

Hvornår sker hvad?

  • Uge 36: Danmarkspremiere med åbent hus og forpremiere.

Den nye Yaris kommer til Danmark til september, vi vil løbende holde denne side opdateret med de nyeste informationer.  

Se billeder af Toyota Yaris 2020 i mediegalleriet.

Den nye Yaris får kabinebelysning og 10-tommer head-up display!

Designet fået en helt ny betydning i Yaris. Farver, belysning, figurer, mønstre og betjeningen har været omdrejningspunkt for designet af den nye Yaris.

Yaris vil præsentere information for føreren på en helt ny måde, blandt andet ved at vise informationen gennem følgende: 

  1. Den nye centrale Toyota Touch-skærm
  2. En TFT-multi-informationsdisplay i instrumentrummet.
  3. En ny 10-tommer farve head-up display i forruden inden for førerens synsfelt. Displayet projicere vigtig kørselsdata såsom navigation meddelelser, hastighedsgrænser og advarsler til føreren.

Den nye Yaris kommer selvfølgelig med den nyeste teknologi blandt andet: trådløs oplader til smartphone, opvarmet rat, speciel kabinebelysning, og meget mere.

Ny platform og op til 27,0 km/l

Den nye Yaris vil udover 1.5-liters hybridmotoren også kunne fås med en nyudviklet tre-cylindre 1.5-liters benzinmotor, uden hybrid, samt en tre-cylindre 1.0-liters benzinmotor.

Den nye Toyota Yaris bliver bygget på den nye GA-B Platform, og følger TNGA-filosofien (Toyota New Global Architecture), som de sidste par år har skabt en ændring i kørsel, håndtering og styling af mange af de nye Toyota modeller. Udover det, er selve motoren i den nye Yaris helt ny. Det er nu en trecylindret 1.5-liters hybridmotor med 116 HK, der arbejder sammen med en helt ny automatgearkasse med to indbyggede elmotorer og en smart udveksling, der sidder i den nye Yaris, og derfor kan man forvente en brændstoføkonomi på hele 27,0 km/l! Til sammenligning kører traditionelle biler i samme klasse omkring 18 km/l efter WLTP. 

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK