Privatlivspolitik hos Autohallen

Nedenstående privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Husk, at du altid kan kontakte Autohallen A/S, hvis du vil vide mere om hvilke oplysninger vi har om dig.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig, til registrering af køretøjer, håndtere forsikrings- og finansieringsydelser, opfylde reklamations- og garantiforpligtelser, opfølgning på salg, udlejning, værkstedsbesøg, fakturering, tilfredshedsmåling, markedsføring eller salgsaktiviteter i øvrigt. Endvidere bruges oplysningerne til at vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Det juridiske grundlag for behandling af dine personoplysninger, er således baseret på opfyldelse af vores aftaler, overholdelse af lovgivning, vores interesse i at yde dig den bedste service og tilrettelægge vores markedsføring og salg så optimalt som muligt.

Informationer

Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website m.m. eller på anden måde er i kontakt med os indsamler, forbinder og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb, leje, leasing eller prøveture i vores forretning eller via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Ved anden kontakt med dig end på vores website eller sociale medier, indsamler og behandler vi dine kontaktoplysninger, oplysninger om dine køb af virksomhedens varer og ydelser, tilbud, prøvekørsler, værkstedsbesøg, data om og fra de køretøjer du ejer eller bruger, oplysninger om forsikring, finansiering, syn samt eventuelle flere ejere og/eller brugere. Eventuelle oplysninger om personnummer, kørekortnummer, kopi af kørekort samt fotos af dig, behandles og opbevares i henhold til gældende lovgivning.

Dine oplysninger

Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker, når du deler dine personoplysninger til os. Derfor har Autohallen truffet passende sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring og sletning. I tilfælde af brud på persondatasikkerheden, hvor der samtidig er høj risiko for, at dine personoplysninger bliver udnyttet til identitetstyveri eller bedrageri, vil vi kontakte dig og informere dig om, hvad vi gør for at minimere risikoen samt hvad du selv kan gøre for at minimere risikoen. Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi vurderer herudover i forhold til interesseafvejning, hvornår data skal slettes. Vi følger generelt opbevaringspligten i forbindelse med lovgivningen. Det betyder alle persondata opbevares i 5 år efter seneste transaktion, hvorefter de slettes. Data om emner og salgsoplysninger, som følge af tilbud og finansieringer mv. samt mailkorrespondance, slettes ikke ifølge faste procedurer. Tredjepart Autohallen overfører person- og biloplysninger til tredjepart, i forbindelse med køb & salg af biler, samt finansielle kontrakter. Dernæst videregiver vi dine personoplysninger til motorregisteret, skat, forsikringsselskaber m.fl. , der skal bruge dine oplysninger i forbindelse registrering. Autohallen overfører ligeledes personoplysninger, samt bil- og servicedata om dit køretøj, til Toyota organisationen. Oplysningerne overføres ikke til lande uden for EU. Virksomheden benytter følgende databehandlere:

• CDK Global Denmark

• Biltorvet

• Toyota Danmark A/S

• Toyota Financial Services

• Toyota Insurance Management

• Codan Forsikring

• Santander

Cookies Autohallen.net anvender cookies, for at bidrage til at give dig den bedste oplevelse, vi kan. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer eller mobiltelefon, når du besøger websites. Det sker blandt andet for at forbedre din brugeroplevelse, og få avancerede funktioner til at virke. Hertil tillader de dig at dele sider med sociale netværk som Facebook.

Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden, til enhver tid, gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles. Hvis du har afgivet et egentligt samtykke til behandling af oplysninger om dig, kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@autohallen.net eller på 5858 1920. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet (på datatilsynet.dk).

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK