Privatleasing giver tryghed i bilbudgettet

Med privatleasing har du  økonomisk tryghed, altid en bil der mindst 3 år gammel og det nyeste udstyr på markedet.

Hvad er privatleasing? 

Privatleasing er, når en privatperson der lejer en bil under en bestemt periode, for en månedlig ydelse. 

Privatleasing er helt simpelt en lejeperiode af en bil, hvor personen der privatleaser står som bruger af bilen, men ejeren af bilen er importøren. Privatleaser man hos Toyota er det f.eks. Toyota Financial Services der ejer bilen, mens du kører rundt i den. 

Du er velkommen til at kigge fordi Kalundborg eller Slagelse hvor en af Autohallens medarbejdere står klar med hjælp og vejledning.

Ny Toyota hvert 3. år! 

Når du privatleaser en Toyota, så leaser du bilen i en periode på 3 år. Efter 12 måneder har du mulighed for at komme ud af aftalen. 

Det vil sige at du hvert 3. år kan skifte bilen ud til en helt ny Toyota med de nyeste sikkerhedsfunktioner og det nyeste udstyr. Dermed kan du hele tiden følge med udviklingen af bilerne. 

Økonomisk sikkerhed 

Med privatleasing ved du altid hvad du betaler om måneden for at køre rundt i din privatleasede Toyota. Du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter under privatleasing-perioden. Med i leasingaftalen, er der også inkluderet en service-aftale. Serviceaftalen dækker alle serviceeftersyn og reparationer grundet almen slitage. 

Det eneste du skal betale udover den faste månedlige ydelse, er grøn-ejerafgift, benzin og forsikring.

Hvem burde privatlease? 

✓   Dig der køre mellem 10 - 25.000 kilometer om året.

✓   Dig som gerne vil vide præcis hvad du skal betale hver måned.

✓   Dig som skifter bil hvert 3. år eller som gerne vil være sikker på, at have en bil med det nyeste udstyr og sikkerhed. 

Hvad koster det at privatlease en Toyota?

Når man skal tegne en privatleasings-aftale så afhænger prisen af dit valg af model, antal kørte km og hvilket ekstraudstyr du vil have med.

Derfor hvis du ønsker en special lak eller lige præcis de alufælge, så tillægges der et lille beløb hver måned. Når du skal tegne aftalen er der også et lille beløb i form af en førstegangsydelse, men ofte er der Toyota privatleasing-kampagner der tilbyder  0 kr i  førstegangsydelse! 

Prisen på en privatleasingaftale afhænger meget af hvor langt du kører om året. Du kan tegne en aftale hvis du kører mellem 10 - 25.000 km i årligt antal kørte km, køre du mere end det, anbefales det ikke at du privatleaser, men i stedet køber en bil. 

Kontakt en af Autohallens medarbejdere som står klar med hjælp og vejledning.

Mads Knudsen

Salgschef

50 60 13 49 mk@autoh.dk

Henrik Nordgaard

Salgschef

40 10 43 68 heno@autoh.dk

Kenneth Villumsen

Afdelingsleder

81 77 69 90 kv@autoh.dk

Udvalgte privatleasing kampagner fra Toyota