Kalundborg

Adresse

Kalundborg
Slagelsevej 242
4400 Kalundborg

Åbningstider
Værksted og lager:

Mandag-Torsdag: 7:30 - 16:00 
Fredag: 7:30 - 14:15

Salgsafdeling: 

Mandag - Fredag: 9:00 - 17:00 
Søndag : 11:00 - 15:00

Toyota Kalundborg

Skriv til os her   Ring til 59 51 09 82   Find os på Google maps her

Alle

Kenneth Villumsen

Afdelingsleder

81 77 69 90 kv@autoh.dk

Rene Petersen

Bilrådgiver erhverv

30 73 74 95 rp@autoh.dk

Nikolaj Larsen

Salgstrainee

23 38 92 85 nil@autoh.dk

Lasse Hjorth Hansen

Værkfører

23 38 92 70 lhh@autoh.dk

Søren Correll

Værkfører

23 38 92 71 scor@autoh.dk

Henrik Jensen

Reservedelschef

23 38 92 74 heje@autoh.dk

Salg

Kenneth Villumsen

Afdelingsleder

81 77 69 90 kv@autoh.dk

Rene Petersen

Bilrådgiver erhverv

30 73 74 95 rp@autoh.dk

Nikolaj Larsen

Salgstrainee

23 38 92 85 nil@autoh.dk

Værksted og reservedele

Lasse Hjorth Hansen

Værkfører

23 38 92 70 lhh@autoh.dk

Søren Correll

Værkfører

23 38 92 71 scor@autoh.dk

Henrik Jensen

Reservedelschef

23 38 92 74 heje@autoh.dk

Autoriseret Toyota forhandler og værksted i Kalundborg

For vores erfarne og dygtige medarbejdere er en bil ikke ”blot” en bil! Vi véd, at bilen for mange af vores kunder ikke kun er et transportmiddel – men at den faktisk er familiens kæreste eje og i mange tilfælde en stor investering.

Se aktuelle kampagner her

Autohallen Kalundborg

Hos Autohallen Kalundborg vil du fra første gang du træder ind i vores store flotte lokaler blive imødekommet af en smilende medarbejder, som står klar til at lytte til dig og dine behov. Så hvad enten du har brug for en ny bil eller en brugt bil, så står vi klar til at hjælpe dig.

Gå til service og værksted 

Alle medarbejdere efterlever vores værdier Gæstfri - Energisk - Troværdigdu kan derfor trygt tage kontakt til lige den du søger.

Se alle nye Toyota | Se alle Brugte Toyota | Toyota finansiering | Toyota privatleasing | Toyota værksted

Autohallen er din pålidelige bilforhandler i Kalundborg

I vestsjællandske Kalundborg finder du Autohallen. Din lokale og pålidelige Toyota bilforhandler, der har været der siden 1951, men som har fulgt med tiden og i dag er et moderne autohus. Hos Autohallen i Kalundborg gør vi en dyd ud af, at du får kompetent service med et smil på læben. Du skal forlade vores autocenter og tænke tilbage på en god oplevelse, hvor der blev taget hånd om dine ønsker og behov. 

Vi har et stort udvalg af både nye biler og brugte biler, og står altid klar til at vejlede og hjælpe dig – hvad end det er en Toyota benzinbil, dieselbil eller Toyota plug-in hybrid.

70 års erfaring giver dig tryghed

Hvis du ønsker en bilforhandler i Kalundborg med erfaring, kyndig rådgivning og glade ansatte, skal du vælge Autohallen. Vi har ansatte, der har været her i mange år og ved, hvad Autohallen står for. Og med vores store erfaring kan vi hjælpe dig med finde din drømmebil. 

Både nye og brugte biler i Kalundborg

Uagtet om du er på jagt efter en ny eller brugt bil, kan Autohallen være behjælpelig. Vi sælger et stort udvalg af både nye og brugte modeller. Derfor forhandler vi også biler i alle prisklasser, hvor der er noget til ethvert budget. 

Specialister i Toyota 

Når du kommer forbi vores autocenter i Kalundborg, vil du møde et hav af Toyotaer. Siden 1987 har vi været Toyota-forhandler, og det har gjort os til specialister på den japanske bilgigant, som er en af verdens største bilproducenter. Med Toyota finder du både attraktive familiebiler og økonomiske biler til den enlige eller parret, som ønsker en bil, der kører langt på literen. Med andre ord er der noget for enhver pris, og vi guider dig naturligvis hele vejen.

En bilforhandler i Kalundborg med høj service

Uden dig er der ingen forretning. Derfor behandler vi dig også altid godt og yder den service, der kræves. Alt sammen med højt humør og stor faglig kompetence. Uanset hvor meget du ved om biler, hjælper vi dig hele vejen - om det gælder små detaljerede specifikationer på en bestemt model, eller hvorvidt privatleasing er en god løsning for dig. 

Book en prøvetur på få minutter

På vores hjemmeside kan du hurtigt se, hvilke modeller vi har til salg, hvad de koster, hvornår bilen er fra og alt andet, du skal vide om bilen. Hvis du finder en interessant model, kan du på få minutter booke en prøvetur, når det passer dig. Bilen vil stå køreklar, når du ankommer.

Privat- og erhvervsleasing

Hvis du vil lease en bil, tilbyder vi også privat- og erhvervsleasing i vores afdeling i Kalundborg. Leasing er en fordelagtig løsning til dig, der kender dit kørselsmønster og gerne vil have en fast månedlig udgift. Hvis det er en løsning, du overvejer, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Vi hjælper med stort og småt

Du kan altid kontakte os hos Autohallen i Kalundborg, hvis du har brug for hjælp. Du kan også bede os om at ringe dig op eller komme forbi vores autocenter. Intet er for stort eller småt til, at vi ikke kan hjælpe. 
Lad os finde din drømmebil allerede i dag.