Slagelse

Adresse

Slagelse
Trafikcenter Alle 1
4200 Slagelse

Åbningstider
Værksted og lager: 

Mandag-torsdag: 7:30 - 16:00 
Fredag: 7:30 - 14:15

Salgsafdeling: 

Mandag - Fredag: 9:00 - 17:00 
Søndag: 11:00 - 15:00

Toyota Slagelse

Skriv til os her   Ring til 58 58 19 20     Find os på Google maps hende 

Alle

Brian Skaarup

Bilrådgiver

23 38 92 77 bs@autoh.dk

Mads Knudsen

Salgschef

50 60 13 49 mk@autoh.dk

Rene Petersen

Bilrådgiver erhverv

30 73 74 95 rp@autoh.dk

Roberto da Cruz

Forhandler

40 13 19 24 rdc@autoh.dk

Casper Falk Hansen

Salgstrainee

23 38 92 75 cfh@autoh.dk

Niclas Jøns

Værkfører

23 38 92 78 nj@autoh.dk

Niels Larsen

Reservedelschef

23 38 92 79 nl@autoh.dk

Renè Olsen

Værkfører

23389280 ro@autoh.dk

Simon Steinbacher

Eftermarkedstrainee

81881703 sist@autoh.dk

Salg

Brian Skaarup

Bilrådgiver

23 38 92 77 bs@autoh.dk

Mads Knudsen

Salgschef

50 60 13 49 mk@autoh.dk

Rene Petersen

Bilrådgiver erhverv

30 73 74 95 rp@autoh.dk

Roberto da Cruz

Forhandler

40 13 19 24 rdc@autoh.dk

Casper Falk Hansen

Salgstrainee

23 38 92 75 cfh@autoh.dk

Værksted og reservedele

Niclas Jøns

Værkfører

23 38 92 78 nj@autoh.dk

Niels Larsen

Reservedelschef

23 38 92 79 nl@autoh.dk

Renè Olsen

Værkfører

23389280 ro@autoh.dk

Simon Steinbacher

Eftermarkedstrainee

81881703 sist@autoh.dk

Autoriseret Toyota forhandler og værksted i Slagelse

 

For vores erfarne og dygtige medarbejdere er en bil ikke ”blot” en bil! Vi véd, at bilen for mange af vores kunder ikke kun er et transportmiddel – men at den faktisk er familiens kæreste ej og i mange tilfælde en stor investering.

Se aktuelle kampagner her

Autohallen Slagelse

Hos Autohallen Slagelse vil du fra første gang du træder ind i vores store flotte lokaler bliver imødekommet af en smilende medarbejder, som står klar til at lytte til dig og dine behov. Så hvad enten du har brugt for en ny bil eller en brugt bil , så står vi klar til at hjælpe dig.

Gå til service og værksted 

 

Alle medarbejdere efterlever vores værdier  Gæstfri - Energisk - Troværdig du kan trygt derfor tage kontakt til lige den du søger.

Se alle nye Toyota  | Se alle Brugte Toyota  | Toyota finansiering  | Toyota privatleasing | Toyota værksted

Autohallen - din bilforhandler i Slagelse

Er du på jagt efter en ny bil i Slagelse og omegn? Hos Autohallen sælger vi både nye biler og brugte biler , og vi sørger for, at du går hjem   glad, tilfreds og med en god handel i bagagen. Siden 1951 har vi levet af vores glade og tilfredse kunder, og vi går ind for at være gæstfri , energisk og troværdig Lad Autohallen være din Toyota bilforhandler i Slagelse, når du skal have ny bil - hvad end det er en Toyota benzinbil, dieselbil eller Toyota plug-in hybrid .

Du bliver mødt med et smil

Vi har altid dig i fokus, når vi møder dig i øjenhøjde og med et smil. Vi lytter til dine behov og finder i samarbejde med dig den perfekte bil. Vi har ansatte, der har stor erfaring, og som har været en del af Autohallen i mange år. Derfor ved de også, hvad vi står for, og det smitter af på deres service.

Et stort og bredt udvalg af Toyota

Siden 1987 har Autohallen været Toyota-samarbejdspartner, og derfor handler vi primært med den japanske bilproducent. Det har også gjort os til eksperter på bilmærket. Med Toyota får du en solid bil til en god pris. Toyota laver biler til både børnefamilien, parret og den enlige, og vi sælger både nye og brugte Toyota'er. Med andre ord har vi noget for enhver smag. 

Vi tilbyder leasing i Slagelse

Hvis du ønsker at lease en bil, tilbyder Autohallen både privat- og erhvervsleasing i Slagelse. Med leasing har du en hurtig månedlig udgift, og du skal derfor ikke ligge søvnløs over dyre reparationer. Det giver ro i sindet. Er du interesseret i at lease din nye bil, er du altid velkommen til at ringe til os i vores afdeling i Slagelse eller komme forbi vores autocenter. Så giver vi selvfølgelig en kop kaffe og lytter til dine ønsker.

Køb din bil i nærheden af ​​dig

Bor du på Vestsjælland, behøver du ikke at køre langt efter din nye bil. Ved at bruge Autohallen i Slagelse som bilforhandler kan du både håndtere lokalt og spare masser af tid på dit bilkøb. Så er du fri for at køre langt efter din nye bil. 

Få et hurtigt overblik over vores modeller

På vores hjemmeside kan du lynhurtigt danne dig et overblik over, hvilke Toyota bilmodeller vi har til salg. Du kan se, hvornår bilen er fra, hvad den koster, hvor langt den har kørt og alt andet, du har brugt for at vide. Du kan også på få minutter booke en prøvetur på et tidspunkt, der passer dig. 

Lad os hjælpe dig på rette vej

Efter cirka 70 år i branchen har vi stor ekspertise, som vi naturligvis deler ud af. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os eller bede os om at ringe dig op. Du kan også komme forbi vores afdeling i Slagelse, hvor vi altid er klar til at rådgive dig, når du er på biljagt

Se alle nye Toyota  | Se alle Brugte Toyota  | Toyota finansering  | Toyota privatleasing