Toyota Reservedele og ekstraudstyr

Med originale reservedele fra Toyota bevarer du kvaliteten og driftsikkerheden.

Vores to reservedelschefer står i front for afdelingen, som sørger for levering af alle former for originale reservedele og ekstraudstyr – både til kunder og til værksted.

Vi har et stort velassorteret lager, og de dele, vi ikke har hjemme, bestilles øjeblikkeligt med dag-til-dag-levering fra centrallager

Originale Toyota-reservedele er:

  • Designet specielt til din Toyota-model
  • Underkastet Toyotas krævende standarder med hensyn til kvalitet og pålidelighed
  • Reservedele og tilbehør købt efter 1. januar 2017 er omfattet af 3. års garanti
  • Monteres af specialuddannede Toyota-teknikere.

Toyotas ry for kvalitet er baseret på vores høje standarder for design og produktion. Dette gælder også originale Toyota-reservedele, der naturligvis matcher kvaliteten i de dele, som din Toyota er produceret af. Når delene ydermere monteres af specialuddannede Toyota-teknikere, giver det ekstra tryghed for dig som Toyota-ejer. 

Vælg originale Toyota-reservedele af hensyn til sikkerheden og pålideligheden.

Se varenumre på lager, reservedele og tilbehør i vores afdelinger her

Toyotas reservedels produkter

Toyota bremseskiver og -klodser 

Dine bremser skal modstå meget slid i dagligdagen, derfor er det afgørende for sikkerheden, at du kan stole på dem. 

Toyota-batterier

Dine elektroniske systemer kræver en pålidelig strømkilde, med et Toyota Optift-batteri er du sikker på, at du altid har strøm.

Toyota-motorolie

Toyotas motorer er lavet til at leve i mange år og til mange km, men det kræver at motoren altid er velsmurt med olie i høj kvalitet.

Toyota friskluftfiltre

Få frisk luft og bliv fri for fri for pollen, snavs og partikler med Toyota friskluftfiltre. 

Skift ca. hver 15.000 km. 

Koblinger

En fungerende kobling gør køreturen behagelig og giver intakte præstationer, vælg derfor en original Toyota kobling, der holder i lang tid.

Støddæmpere

Ryger der en støddæmper kan det få konsekvenser for resten af bilens karosseri og din sikkerhed, vælg derfor originale Toyota-støddæmpere der er designet specifikt til din model. 

Ventilatorrem

Da bilens motor oftest er en forbrændingsmotor er der behov for nedkøling, en velfungerende ventilatorrem hjælper dette og beskytter mod overophedning. Også kaldet kilerem.

Brændstofsystemrens

Efter års kørsel kan brændstoføkonomien og trækkraften forringes grundet ophobning, giv derfor din Toyota en gang brændstofrens, for at sikre optimal ydeevne. 

Toyota AdBlueTM

Kører du Euro-dieselmotor (Hilux og Land Cruiser) er det vigtigt du tilføjer en tilsætningsvæske som reducerer skadelige udslip af kvælstofilter (NOx), med Toyota AdBlue er du sikret mindre udslip.

Forrude

Din forrude er en bærende del af sikkerheden i din bil, er uheldet derfor ude og du skulle få en flænge eller revne i ruden, så vælg en original Toyota-forrude som er dokumenteret høj kvalitet i sikkerhedstest. 

Toyota viskerblade

Viskerblade er vigtige for dit udsyn i alt slags vejr, sikre dig derfor viskerblade af høj kvalitet, så dit udsyn holder længere.

Pærer

Bliv set og se andre døgnet rundt! Et velfungerende kørelys er altafgørende for køresikkerheden for både dig, passagerer, andre bilister, dyr, fodgængere og cyklister. Vælg derfor pærer i høj kvalitet fra Toyota.

Toyota trafikskade- og kølerreparation

Professionel og omhyggelig reparation af skade på din Toyota, med konkurrencedygtige priser og originale reservedele.

Slagelse

Niels Larsen

Reservedelschef

23 38 92 79 nl@autoh.dk

Kalundborg

Henrik Jensen

Reservedelschef

23 38 92 74 heje@autoh.dk

Holbæk

Peter Skou

Reservedelschef

40 10 46 21 pesk@autoh.dk