Lokation: Slagelse

Ansøgningsfrist: 01.05.2024

Toyota i Slagelse har brug for dig! Vi søger en Elev til Salg og Service af vores værkstedskunder med start 1. august 2024.

Autohallen er en arbejdsplads med et spændende arbejdsmiljø og fokus på teamspirit og samarbejde på tværs af faggrupper og afdelinger. Som elev vil du blive en del af en fagligt stærk organisation med dygtige kollegaer og mange spændende opgaver.

Det er vigtigt, du har et godt humør og humor er en del af din personlighed. Derudover lægger vi vægt på at du:
- har drive og engagement
- kan arbejde struktureret og har ordenssans
- er smilende, servicemindet og imødekommende
- har flair og interesse for mennesker, både kunder og kollegaer
- er holdspiller og nytænkende
- synes IT er sjovt
- ønsker at arbejde i bilbranchen (Toyota) med værkstedskunder og reservedele/tilbehør

​Vi tilbyder en spændende uddannelse i en branche hvor den grønne omstilling med el biler og andet, vil sætte en helt ny dagsorden end den vi kender i dag og hvor to dage aldrig er ens.

Du vil bl.a. arbejde med bestilling af reservedele, udplukning af reservedele samt salg af udstyr/tilbehør, planlægnin-gen, kundeservice, salg af værkstedsydelser, koordinering af lånebiler og mange andre spændende opgaver.

Uddannelsen er 2 år inkl. et skoleforløb på Business College Syd. Adgangsskravet er at du har afsluttet 2 år på EUD, EUX eller HHX. Løn- og vilkår er efter gældende overenskomst. Opstart er 1. august 2024 eller efter aftale.

Lyder det som noget for dig, så send os en kort ansøgning med dit CV og kopi af relevante eksamensbeviser/udtalelser til: jhy@autoh.dk mærket ”Salg og Service Elev” i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er senest 1. maj 2024. Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte Jørgen Hylle tlf. 23 38 92 84​