Autohallen tager ansvar for et bedre Miljø

Da man i starten af 2016 gjorde status over bilsalget i 2015 var det med tilfredshed over, at Autohallen faktisk allerede dér opfyldte EU’s klimamål for 2020, når det kommer til reducering af CO2. Men vi er ikke stoppet dér! Vi arbejder stadig på at blive endnu bedre.

 

Med Toyotas lancering af hybridbilerne blev der åbnet op for nye og spændende muligheder – uden at bilejeren skulle gå på kompromis med miljøet. Og man må i dén grad sige, at kunderne har taget den unikke hybridteknologi til sig. I dag er salget af hybridbiler eksploderet, og Toyota ligger stadig i front i udviklingen af miljørigtige biler.

 

Men vi har et særligt ansvar over for miljøet. Samtidig med at vi fastholder vores mere end 50-årige tradition for kvalitet og godt håndværk, vil vi med udgangspunkt i lovgivningen og sund forretningssans til stadighed vurdere og styrke vores miljøindsats.

 

Vi forpligter os til at:
  1. Tilrettelægge vores aktiviteter, så miljøbelastningen herfra mindskes eller elimineres.
  2. Anvende råvarer, vand og energi med driftsøkonomisk omtanke.
  3. Begrænse emissioner, affald og udledning fra vore aktiviteter.
  4. Optimere affaldssortering og genanvendelse.
  5. Opretholde høje sikkerhedsstandarder for vores medarbejdere og fremme ansvarlige miljøholdninger inden for vores aktiviteter.
  6. Samarbejde med vores leverandører, kunder og andre samarbejdspartnere for at opnå positive resultater på miljøområdet.
  7. Fortsat være opmærksomme på nye muligheder for driftsoptimering til gavn for omgivelser, medarbejdere og kunder.
  8. Til enhver tid medvirke til forebyggelse af forurening og overholde enhver lovgivning på miljøområdet.
  9. Stille krav til egne og samarbejdsparter om forbedring af miljøpræstationer gennem styrkelse af miljøledelse og systemet.