Toyota Yaris 2014 - 2017

Skarpt udseende, fornyet interiør og opgraderede køreegenskaber

TOYOTA YARIS 2014. Facelift udvendig, fornyet interiør og opgraderede køreegenskaber. Flere motorer inklusive hybrid.

Toyota Yaris med mere stil og indhold
Det ydre design er frisket kraftigt op, interiøret markant forbedret og køreegenskaberne opgraderet i en grad, så Yaris igen melder sig på banen som en af de mest attraktive i klassen.

Den populære Yaris følger i sporet på AYGO. Med et mere dramatisk design adskiller Yaris sig nemlig fra de fleste biler i klassen.

Toyotas kendetegnende design med det nedadvendte frontgab får på Yaris en ekstra dimension. Diagonale linjer løber samtidig fra Toyota logoet i midten af fronten ud mod forlygterne og danner dermed et kryds, som også er kendetegnende ved AYGO.

Bagtil giver LED-baglygter Yaris et endnu mere stilfuldt udtryk og efterlader sammen med det integrerede udstødningsrør i kofangeren indtrykket af en bil i meget bedre balance.

Inde i kabinen er der arbejdet hårdt på at gøre opholdet til en endnu større fornøjelse inspireret af vigtig feedback fra kunderne. Man har således især fokuseret på tre nøgleområder - heriblandt at øge følelsen af rummelighed og dynamik, øge den oplevede kvalitet i kabinen samt at give mulighed for selv at vælge farver og udstyr.

Ændret undervogn
Yaris har fået ændret undervognen for at bedre komforten og ikke mindst bilens køreegenskaber. Motorprogrammet byder fortsat på de brændstoføkonomiske 1.0 og 1.3-liters benzinmotorer samt den kraftige 1.4-liters dieselmotor, og som kronen på værket vil Yaris fortsat kunne fås med 1.5-liters hybridmotor, der i den nuværende Yaris i gennemsnit kører op til 30,3 km/l ved bykørsel.

Yaris er i Danmark en af Toyotas absolut mest populære biler kun overgået af den mindre Toyota Aygo. I 2013 blev der indregistreret over 3.000 Toyota Yaris, mens Yaris året før var den bedst sælgende i sin klasse i Danmark.

Her er alle genveje omkring Toyota Yaris 2014 - 2017

Beregn byttepris på din bil her

Toyota Yaris 2014 - 2017

TOYOTA YARIS I Facelift udvendig, fornyet interiør og opgraderede køreegenskaber. Flere motorer inklusive hybrid.

Toyota Yaris ser dagens lys efter sommerferien 2014. Det ydre design er frisket kraftigt op, interiøret markant forbedret og køreegenskaberne opgraderet i en grad, så Yaris igen melder sig på banen som en af de mest attraktive i klassen.'

Når Toyota introducerede Yaris efter sommerferien2014, fulgte den populære bil i sporet på AYGO, der lander i Danmark til juni. Med et mere dramatisk design adskiller Yaris sig nemlig fra de fleste biler i klassen.

Toyota Yaris 2014 Front Roed 1140X430
Toyota Yaris 2014 Side Hvid 1140X430
Toyota Yaris 2014 Bag Hvid Hybrid 1140X430
Toyota Yaris 2014 Hvid For Venstre Hybrid 1140X430

Toyota Yaris specifikationer