Ny Stor Toyota Spiller

Autohallen A/S, som tæller Toyota i Holbæk, Slagelse og Kalundborg, går sammen med tre dygtige Toyota-kollegaer til glæde for alle bilejerne, og vil komme til at dække det meste af Region Sjælland.

Motivationen bag sammenlægningen er, at skabe nye muligheder for vores gæster, vores ansatte og de lokalområder vi selv arbejder og bor i.

Som én stor Toyota-forhandler får vi gode vilkår for yderligere specialisering, så vi fortsat kan være med til at påvirke dagsordenen, i en ellers hastigt udviklende bilbranche.

Vi står alle stærkt i dag, hvilket vi også ønsker fremadrettet. Vi vælger proaktivt at gøre os parate til fremtidens marked, ved atgå sammen i en fusion.

Det er ikke tilfældigt, hvem vi har valgt at gå sammen med.

Alle vi fire Toyota-forhandlere har dybe Toyota-rødder og dermed Toyota-blod i årene. Det giver det bedste udgangspunkt for fælles værdier, når vi i så mange år har fulgt det samme kompas og ikke er i tvivl om retningen fremover.

Autohallen A/S fusionere med Børge Pedersen Automobiler A/S i 2024, fra Ringsted og Næstved. Frimann Biler A/S fra Nykøbing Falster og Maribo fusioneres i 2026, mens Niels & Morten Petersen A/S fra Køge, kommer med i 2027.

Som kortet viser, er vi fortsat tæt på alle vores skønne gæster.