KINTO – dele- og lejebilsordning fra Toyota

Toyota har KINTO som har KINTO Share, der er et delebilskoncept, og KINTO Flex, som er en lejebilsordning.

Scroll ned til: KINTO Share | KINTO Flex  

KINTO er Toyotas nye selskab, som skal tilbyde mobilitetsløsninger til alt fra enkeltpersoner til erhvervskunder, byer og offentlige institutioner. Med lanceringen af KINTO sætter Toyota yderligere fart i transformationen fra bilproducent til mobilitetsvirksomhed. Toyota sigter med KINTO mod at udvide sine mobilitetstilbud udover traditionel mobilitet til private og virksomheder

Der findes lige nu fem forskellige mobilitetskoncepter på globalt plan under KINTO-navnet. I Danmark starter KINTO ud med KINTO Share, der er et delebilskoncept, og KINTO Flex, som er fleksibel udlejning i en kortere periode.

I fremtiden kan vi se frem til KINTO Join også, som er en samkørselsordning. 

KINTO:

KINTO er en mobilitetsløsning til private og erhverv. Ønsket er at det skal være nemmere for mennesker, at fragte sig selv og andre rundt, uden at være bundet. Det hele foregår direkte gennem appen, simpelt og nemt!

KINTO Share, delebilsordning

Kinto Share giver en mulighed for at dele et hav af forskellige Toyota biltyper, lige fra den kompakte Toyota Yaris Hybrid til den større Toyota RAV4 Hybrid eller måske varebilen Toyota Proace. Konceptet byder på at bilerne har faste parkeringspladser, hvor de altid skal afhentes og returneres igen. 

Denne løsning er ideel til virksomheder, som ønsker at give noget ekstra fleksibilitet til deres medarbejdere. Flere virksomheder har allerede deltaget i en testperiode, hvor de har stillet parkeringspladser til rådighed for delebilerne. Derigennem har medarbejdere og virksomheden haft mulighed til at kunne benytte dem. Dette har både fungeret som et supplement til deres eksisterende bilflåde og en ekstra bonus for virksomhedens medarbejdere. De har kunne booke bilerne uden for kontortid til private gøremål, så man derved udnytter bilflåden på optimal vis hele døgnet og i weekenderne.

Hent KINTO-appen og registrér dit brugernavn med din arbejdsmail.

Opret en brugerprofil og indtast dine kortoplysninger til privatkørsel.

Se oversigten over tilgængelige biler og hvor de holder.

Book din KINTO delebil i given periode. 

Priser

Firmaaftalen:

Den afhænger fuldstændig af, hvor mange biler virksomheden eller beboerforening ønsker at stille til rådighed, samt hvilke modeller I ønsker at tilbyde jeres medarbejdere.

Forbrugerpriser:

I arbejdstiden betaler virksomheden for medarbejderens kørsel. Efter det betaler brugeren selv for kørslen. Prisen bliver målt pr. km. Prisen afhænger af om du vælger basic enkelt-booking eller på månedligt abonnement.  

KINTO Flex

KINTO Flex tjenesten er fleksibel udlejning i kortere perioder, hvor det er muligt at leje fx hybridbiler i helt ned til fire måneder eller varebiler fra to måneder og helt op til to år. Fælles for alle biler i KINTO Flex konceptet er, at forsikring, grøn ejerafgift og service altid er inkluderet i prisen, og at der ikke er nogen ekstra førstegangsydelse. På den måde kan man altså let skifte til en større eller mindre eller tilsvarende personbil hver fjerde måned eller have muligheden for hurtigt at skalere antallet af varebiler i virksomheden op eller ned alt efter antallet af opgaver.

Vælg din bil blandt udvalgte KINTO Toyota modeller

Du kan se alle her.

Indtast kode & opret dig

Opret dig på siden og indtast kampagnekoden for modellen.

Du modtager en bekræftelse

Dagen efter din bestilling modtager du en mail. 


Du kontaktes af en forhandler

Ikke lang tid efter din bestilling bliver du kontaktet af en Toyota-forhandler, som giver dig alle detaljerne omkring levering m.v.

Se udvalgte KINTO Flex tilbud