Toyota bZ4X Van - 100% elektrisk crossover SUV

Dynamisk design, god plads, køreegenskaber i særklasse og mulighed for firehjulstræk.

Med tryghed i den bedste garanti på markedet, og 3 års Service- og Reparationsaftale med i købet (15.000 km/år, flere km kan tilkøbes.)

Se billeder af Toyota bZ4X i mediegalleriet

Toyota Bz4x Galleri 6 1900X1069 1
Toyota Bz4x Galleri 15 1900X1069
Toyota Bz4x Galleri 16 1900X1069
Toyota Bz4x Galleri 17 1900X1069
bz4x-van-2022-varerum-maal-1900x1069.jpg
bz4x-van-2022-varerum-hoejde-1900x1069.jpg
bz4x-van-2022-bagdoer-maal-1900x1069.jpg
Toyota Bz4x Galleri 5 1900X1069 1
Toyota Bz4x Galleri 3 1900X1069 1
Toyota Bz4x Galleri 2 1900X1069 1

Et batteri, du kan stole på

Med tæt på 25 års erfaring med batteriteknologi kan Toyota levere bZ4X med et udvidet service program der garanterer, at batteriet fortsat vil have 70 % af den oprindelige kapacitet efter 10 år eller 1 million kørte kilometer (Kræver årlige sundhedstjek hos en autoriseret Toyota-servicepartner).

Toyota bZ4X kommer med en batterikapacitet på brutto 71.4 kW og netto 64 kW. Batteriet er mindre temperatur følsomt.

Fabriksgarantien dækker 70% batterikapacitet op til 8 år/160.000 km. Elektriske komponenter er yderligere dækket af 5 års/100.000 km.

Toyota Relax

Op til 10 års serviceaktiveret garanti med Toyota Relax - Slap helt af ved blot at overholde dit serviceinterval!

Din bil kan indgå i Toyota Relax indtil den er 10 år gammel, eller har kørt 185.000 km, hvad end der kommer først.

Gælder kun ved service på et autoriseret Toyota værksted

Forbrug, rækkevidde og ladetid

Strømforbrug

Forbruget for bZ4X ligger imellem 14.4 - 16,6 kW/100km*
Det vil sige mellem 6,94 og 6,02 km per kW

*WLTP-cyklus. Rækkevidden afhænger af den valgte model/udstyrsvariant, drivlinje og de konkrete kørselsbetingelser.

Rækkevidde

Rækkevidde for bZ4X er 411 - 513 km* ifølge WLTP-målemetoden på en fuld opladning

*WLTP-cyklus. Rækkevidden afhænger af den valgte model/udstyrsvariant, drivlinje og de konkrete kørselsbetingelser.

Ladetider

Det vandkølede batteri i bZ4X kan ved hjælp af en 150 kW lynoplader oplades fra 0 til 80 procent på ca. 30-40 minutter.*

Opladning ved brug af en 11 kW ladestander fra 0-100 procent tager ca. 6,5 time.*

 *Afhænger af de lokale forhold

Rækkevidde på 411 - 513 km.* (afhængigt af udstyrsvariant)

Rækkevidden er et vigtigt parameter for elbilskunder, og det 71,4 kW
store lithium-ion batteri giver en forventet rækkevidde 411 til 513 km *ifølge WLTP-målemetoden. 

Det vandkølede batteri i bZ4X kan ved hjælp af en 150 kW lynoplader oplades fra 0 til 80 procent ca. 30-40 minutter.

Den primære opladning foregår naturligvis med ladestik, men det er også muligt at vælge bZ4X med et indbygget solcelletag, der bidrager til opladningen af bilen både under kørslen, og når den holder parkeret. Toyota oplyser, at solcelletaget samlet set kan give op til 1.800 km ekstra kørsel på ren el om året.

*Faktorer der påvirker din rækkevidde

Der er nogle faktorer der har kraftig indflydelse på et elbil/Plug-In batteri, og derfor også rækkevidden.

Hastighed

Hastighed er den største faktor for rækkevidde. Høje hastigheder på 130  km/t eller over vil påvirke rækkevidde kraftigt. 

Kørsels mønster

Kørselsvaner har en stor indflydelse på den reelle rækkevidde.
Eco-driving er nøglen til at opnå længst muligt rækkevidde, og kan opnås ved en jævn acceleration, og en skånsom brug af opbremsning sammen med en-pedals kørefunktionen

Vejret, varme og køling (klimaanlæg)

Konstant opvarmning eller afkøling af kabinen kan påvirke rækkevidden kraftigt. Du kan selv hjælpe ved at  lave en for-opvarmning eller køling af bilen, mens den stadig er tilsluttet ladestanderen inden kørsel. 

Rækkevidde i bilens Infotainment display

Den anslåede rækkevidde (km), som bilen viser, indikerer ikke automatisk WLTP-rækkevidden, på trods af at batteriet er 100% opladet.
Den rækkevidde, der vises i instrumentbrættet, beregnes efter en algoritme, der tager højde for data, samt forbrug fra den forudgående kørsel.
Dette forbrug kan være højt afhængigt af ovennævnte faktorer, hastighed og kørselsstil, kørselsrutens geografi i højdemeter, belastning i form af personer og bagage i bilen, udetemperatur osv.

Garantier på Toyota bZ4X

Fabriksgaranti:
3 år / 100.000 km *1 alle komponenter
5 år / 100.000 km *1 EV komponenter
8 år / 160.000 km *1
hvis EV-batteriets effektivitet falder til mindre end 70 %
3 års lakgaranti
12 års garanti mod gennemtæring

Serviceaktiveret garanti:
Kræver overholdelse af serviceintervaller *2 og service på
autoriseret Toyota-værksted. Dækker i hele Europa.
10 år / 1.000.000 km *1 *3  hvis EV-batteriets effektivitet falder til mindre end 70 %
10 år / 185.000 km *1 Toyota Relax
Toyota Vejhjælp

Tilbagekøbsgaranti:
Finansieres bilen gennem et af Toyota Financial Services låneprodukter med mindst 20 % i udbetaling, tilbyder Toyota Finans at tilbagekøbe bilen efter 60 måneder. *4

Dækning (dækforsikring):
bZ4X personbil til privatkørsel under 12 måneder, der er finansieret eller leaset gennem Toyota Financial Services, er omfattet af 3-års DÆKNING og dækker i hele Europa. DÆKNING omfatter bl.a. punktering som følge af ødelagt vejbelægning eller skarpe/spidse
genstande

Taxa og Flextrafik drivlinjegaranti:
Kan oprettes ved indregistrering og være gældende
i op til 4 år / 500.000 km.  *1

*1 Hvad der kommer først.
*2 bZ4X skal have udført service 1 gang om året / 15.000 km, hvad der kommer først. Bilen gennemgås efter fabrikkens forskrifter,
og serviceaktiverede garantier aktiveres.
*3 Taxa og Flextrafik kan maksimalt få udført 5 batteri helbredstjek efter fabriksgarantiens udløb.
*4 Finansieringsaftaler etableret på maks. 96 mdr.

Hvad er Toyotas  bz-serie?

Toyota bZ er et 100% elektrisk sub-brand, som skal være Toyotas internationale navn indenfor elbils markedet. 

bZ4X Highlights

Fokus på behov & mobilitet
Ud over målet om nul-emissioner, vil den nye bZ-serie fokusere på at forbedre din livskvalitet og oplevelser. Ved hjælp af den nye og let tilpasselige elbils-platform,  som er udviklet med fokus på de menneskelige behov, vil bZ forsøge at forbedre den måde du bevæger dig på. Derudover vil der ved hjælp af forbindelses muligheder, blive forsøgt at forbedre den måde du interagere med verdenen omkring dig. 

X-Mode - firehjulstræk, en ægte offroader

Uanset om det hjælper dig med at navigere gennem et regnskyl eller omfavne kurverne på en snoet vej, giver bZ4X's tilgængelige AWD-funktion dig selvtillid til at holde kursen. Og med et tryk på en knap maksimerer X-MODE bZ4X’s AWD-potentiale. Ved at justere drivkraften, bremsen og gashåndtaget kan du nyde dens imponerende ydeevne under hårdere forhold.

Regenerativ bremsning med boost (one pedal drive)

Den unikke køreoplevelse ved bZ4X kommer fra den måde, den udnytter og leverer elektrisk kraft. Ved at optimere den kraft, der bruges på speederen, kan du nemt udnytte bZ4X’s kraft. Når du ikke er på speederen, vil regenerativ bremsning genvinde tabt energi under friløb og hjælpe med at bremse ned.

e-TNGA platform

Denne helt nye batterielektriske struktur giver et solidt fundament for forbedret køreegenskaber, kørekomfort og stabilitet.

Kraftig elmotor

Uanset om det er forhjulstræk eller firehjulstræk, leverer en elektrisk drivlinje næsten øjeblikkeligt drejningsmoment til en køreoplevelse, der kommer naturligt.

 Umiskendeligt Design


Glatte linjer og en atletisk SUV-højde giver bZ4X et look, der er umiskendeligt. Med en lang akselafstand er hjulene blevet sendt længere ind i svingene for at understrege dens selvtillid på enhver vej. Med slanke karakterlinjer der fortsætter til bagsiden, står du tilbage med en yderst smuk silhuet. 

20" alufælge

bZ4X er tilgængelig 20" alufælge gør mere end at fremhæve dens kraftfulde SUV-konstruktion – de skaber et flot blikfang.

Aerodynamisk ydeevne

bZ4Xs skarpe udseende kommer med et formål. Den nedre kofanger foran og et fuldt dækket undervogn hjælper luftstrømmen rundt foran og under køretøjet. Det aerodynamiske design afsluttes med en strømlinet bagdel, der har en "ducktail spoiler" og en tilgængelig bagspoiler med delt tag.

Karakteristiske LED-forlygter og baglygter

Stil, der skinner forfra og bagpå. Tilgængelige slanke quad LED-forlygter og kørelys gør opmærksom på bZ4X's moderne frontend. Og bagtil fanger dens modige design din opmærksomhed takket være LED-baglygter og en lysbjælke, der spænder over hele bilens bredde.

Tofarvet styling

bZ4X's tilgængelige tofarvede sorte tag giver det et unikt udseende og forbedrer dets slanke design yderligere.

Interiør

God rummelighed

bZ4X’s interiør udstråler en følelse af varme og komfort. Dens åbne layout skaber en kabineplads, der naturligvis giver rigelig benplads til alle og ikke går på kompromis med bekvemmeligheden.

Fast panoramatag

Fremtiden ser lysere ud i bZ4X. Bare åbn dens kraftige solskærm, der strækker sig over taget. Og uanset om du sidder på for- eller bagsædet, kan du altid se på stjernerne eller lade solen skinne ind.

Teknologi & Toyota Smart Connect

Med det intelligente cockpit er din bil og smartphone altid synkroniseret med hinanden. MyT-appen på din smartphone er udviklet til at gøre det lettere at køre bil og rummer et univers af opkoblingsmuligheder. Kontroller batteriets opladningsniveau, indstil ladetimere, se turoplysninger, og brug Remote Servicesfunktioner. Fjernindstil en timer for bilens klimaanlæg, så bilen er afkølet eller opvarmet, når du skal afsted.

Topmonteret multiinformationsdisplay

Information der møder øjet. bZ4X’s topmonterede Multi-Information Display (MID) er placeret lige over rattet for tydeligt at give dig køretøjsdetaljer, udetemperatur, førerassistentsystemer og mere – alt sammen for at hjælpe med at holde øjnene på vejen foran.

Trådløs Apple CarPlay® & Wireless Android Auto™

Med bZ4X’s trådløse Apple CarPlay® kompatibilitet kan du bruge din iPhone med multimediesystemet til at få rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage beskeder og lytte til musik, alt imens du forbliver fokuseret bag rattet.

Hold forbindelsen på vejen. Ved at parre din Android-telefon med audio-multimediesystemet giver Android Auto dig mulighed for at få trafikalarmer i realtid, foretage og modtage telefonopkald, lytte til dit yndlingssoundtrack og meget mere.

Trådløs opladning

Oplad din smartphone på vejen med bilens trådløse oplader. Så er du sikret, at du hele tiden er up-to-date uanset, hvor du er.

MyT app

Kontroller batteriets opladningsniveau, indstil ladetimere, se turoplysninger, og brug Remote Servicesfunktioner. Fjernindstil en timer for bilens klimaanlæg, så bilen er afkølet eller opvarmet, når du skal afsted.

MyT fjernbetjente dørlås

Når du downloader MyT app til din smartphone, har du mulighed for at låse bilen og låse den op igen uden en fysisk nøgle.

Din direkte forbindelse til bilen

Uanset afstanden til bilen kan du forhåndsindstille temperaturen og fjernindstille en timer for bilens klimaanlæg via MyT-appen.

Sikkerhed og bekvemmelighed

Toyota bZ4X udstyret med andre innovative T-Mate-funktioner som fx assistent til sikker udstigning, bagsædenotifikationssystem, førerovervågningskamera, adaptivt fjernlys (afhængig af variant) for blot at nævne nogle stykker – hvilket mindsker stressniveauet og gør kørsel endnu sikrere for dig og andre trafikanter.

Toyota Safety Sense™ 3.0

Nyd ro i sindet med smartere teknologi. bZ4X er det første Toyota-køretøj, der introducerer Toyota Safety Sense™ 3.0,  som bygger på en allerede imponerende række af sikkerhedsfunktioner med forbedrede muligheder.

Pre-collision System (PCS)

Vores pre-collision system kan registrere farlige situationer og kan bidrage til at undgå kollision med andre køretøjer, fodgængere og cyklister. Det advarer føreren med akustiske og visuelle advarsler samt ved at bremse.

Adaptiv fartpilot (ACC)

Den adaptive fartpilot kan standse bilen helt, når det forankørende køretøj standser, og den kan sætte bilen i gang igen, når man enten træder kort på speederen eller aktiverer ACC-kontakten.

Håndfri Power Liftgate

Powered til at hjælpe dig. Med et tryk på en knap kan den tilgængelige håndfri elektriske bagklap * åbne og lukke automatisk. Når dine hænder er fulde, fornemmer bZ4X din Smart Key og åbner automatisk, når du vifter med foden under midten af den bagerste kofanger.

Fugleperspektiv kamera

bZ4X's tilgængelige fugleperspektivkamera med perimeterscanning hjælper dig med at tjekke dine omgivelser for farer. Den bruger fire kameraer, et på hver side af køretøjet, til at vise et fugleperspektiv på berøringsskærmen. Når du er parkeret og bruger Moving View-indstillingen, opretter bZ4X en animeret virtuel visning fra oven for at give dig et større billede af, hvad der er omkring.

Elektrificering

Mange års erfaring med elektrificering. 

i 1997 begyndte Toyota sin rejse med elektrificering, under udviklingen af Toyota Prius. Hvilket resulterede i den første serieproducerede elektriske hybridbil. Det er netop denne mangeårige erfaring der skaber grundlaget for bZ4X,  med målet om en klasseledende elbil, udfærdiget i Toyotas høje kvalitet og pålidelighed. 

Forhjulstræk og firehjulstræk.

Med den nye Toyota bZ4X, vil det være muligt med både forhjuls- og firehjulstræk. Den forhjulstrukne udgave, byder på en 150 kW elmotor, der yder 204 hestekræfter med et drejningsmoment på 265 Nm. Accelerationshastigheden vil ligge på 0-100 km/t på 8,4 sekunder, og tophastigheden vil være elektronisk begrænset til 160 km/t.

Den firehjulstrukne udgave vil byde på to separate 80 kW elmotorer på for- og bagakslen, med en samlet systemydelse på 218 hestekræfter og  drejningsmoment på 336 Nm. Hvilket giver en acceleration fra 0-100 km/t på 7,7 sekunder. Disse tal er dog foreløbige, da bilen fortsat venter på den endelige typegodkendelse. 

Solcelle tag 

Med den nye Toyota bZ4X, har du også mulighed for at tilføje solcelle tag, der udvider din rækkevidde med op til 1800 km pr. år. 

Toyota Bz4x Undervogn 2 1900X1069 1
Toyota Bz4x Undervogn 3 1900X1069 1

Ladeløsninger

For at få mest muligt ud af Plug-in Hybrid teknologien skal bilen oplades med en ladestander i hjemmet, på tankstationer/ladestationer, eller i nødstilfælde gennem en stikkontakt.* Dette er for at sikre at bilen kører mest effektivt på strøm fremfor benzin.
Toyota har lavet et særligt partnerskab med NORLYS, der virkelig sætter vores gæster i centrum og giver os mulighed for at sikre den bedste EV-oplevelse.

*Tilslutter du bilen en stikkontakt, skal du altid have snakket med din elinstallatør først.

Specifikationer bZ4X

​Længde: 4690 mm
Højde: 1650 mm
Bredde: 1860 mm
Akselafstand: 2850 mm
Køreklar vægt: 1.895-1975 kg. FWD, 1.995-2.065 AWD
Totalvægt:  2.465 kg. FWD, 5.550 kg. AWD
Tophastighed: 160 km/t
Ydelse: 204 HK FWD, 218 HK AWD
Drejningsmoment: 265 NM FWD, 336 NM AWD
Anhængertræk: 750 kg. med og uden bremser, både FWD og AWD