Scroll ned til:  Genveje | Galleri |  Video | Teknologi og MyTFAQ reservation

Toyota Corolla 2023 - smartere og mere sikker, alt hvad den moderne familie behøver

Favoritten blandt flere generationer kommer i en ny og bedre version, med 5. generations hybridteknologi, nyt interiørdesign,  digitale løsninger og flere avancerede sikkerhedssystemer.

Den nye Corolla introduceres i Danmark i de samme to karosseriudgaver, hatchback og stationcar, som også findes i dag. Designet er tro mod den eksisterende udgave og byder på mindre men alligevel velvalgte ændringer på lygter, frontgrill og alufælge, hvilket giver modellen en balanceret, visuel fornyelse.

 

Hvornår sker hvad?

7. januar 2023
Forsalg starter

Marts 2023
Lancering i Danmark

Genveje omkring Toyota Corolla

Beregn Billån

Beregn byttepris på din bil her

Spørgsmål om Corolla? Skriv til os 

Se billeder af Toyota Corolla i mediegalleriet

toyota_corolla_2023a-1900x1069.jpg
2022plus-pluscorollaplustouringplussportspluswpplus002_large-landscape.jpg
corolla-2023-hb-001-1900x1069.jpg
2022ndashcorollagrsportwp002-1900x1069.jpg
2022ndashcorollagrsportwp009-1900x1069.jpg
2022ndashcorollatouringsportswp027-1900x1069.jpg

Fordele ved Toyota Hybrid

Ledningsfri kørsel
Forbedret brændstoffektivitet
Automatgear er standard
10 års garanti på hybridbatteriet
Lav CO2 udledning
Hybrid siden 1997


Intuitiv teknologi med Toyota Smart Connect.

Nyd problemfri skybaseret navigation, Voice Agent og trafikinformation og vejopdateringer i realtid. Den nye 10,5" berøringsskærm integrerer ubesværet Apple CarPlay og Android Auto™ i dit instrumentbræt og giver adgang til dine foretrukne smartphone-apps samt et væld af køreinformationer. Førerens instrumentdisplay har også gennemgået en transformation med et nyt 12,3-tommer combimeter, der kan tilpasses efter førerens præference i fire forskellige tilstande: Casual, Smart, Sport og Tough.

Smartphone integration - smart, nemt & sikkert at bruge

Toyota Corolla med smartphone integration er den perfekte rejsepartner, når du er på farten. Alle dine favorit apps kan spejles op på bilens touchskærm, og med stemmestyringen i din smartphone kan du nemt og sikkert bruge ruteangivelse, lave opkald og sætte yndlings-musikken på.

Smartphone integration inkluderer Apple CarPlay & Android Auto.

Kommunikerer med din bil, uanset hvor du er

Med MyT-app på din smartphone kan du kommunikere med din bil, uanset hvor du er. Du kan bl.a. planlægge din tur hjemmefra og finde din parkerede bil. Men Hybrid Coaching-funktionen analyseres din kørestil, og du får nyttig feedback, så du kan forøge rækkevidden ved ren el-kørsel og forbedre brændstoføkonomien, så du får mest muligt ud af din Toyota Corolla.

MyT Connected Services omfatter MyT Multimedia og MyT App, der hver især byder på funktioner, som gør livet som bilist mere underholdende, overskueligt og trygt. Brug fjernbetjeningensmuligheden A/C til at køle og opvarme din bil, før du kører.  Du kan modtage realtidsopdateringer som f.eks. trafikvarslinger. Du kan også tilslutte din telefon til bilen og tilgå dine apps direkte via infotainment-skærmen.

Spørgsmål og svar om online reservation af Corolla 2023

  • Din reservation er gældende indtil den 6. januar 2023 og vil herefter uden varsel og meddelelse herom blive annulleret. Efter den 3. januar 2023 vil det ikke længere være muligt at reservere en bil.

  • En online reservation sikrer dig en plads i ordrerkøen, når der åbnes for bestilling af Corolla.

  • Nej, der skal ikke betales et depositum. En online reservation er helt uforpligtende og kan til enhver tid annulleres uden omkostninger.

  • Efter reservationen er sendt, vil din foretrukne Toyota-forhandler kontakte dig og gennemgå dine muligheder for at placere en ordre på den bil du har reserveret. Der er først indgået en bindende aftale om køb og levering, når du har underskrevet en slutseddel hos din Toyota-forhandler.

  • Ja. Du kan annullere til enhver tid. Kontakt blot din foretrukne Toyota-forhandler, og informér dem om dit valg.

  • Det vil tidligst være muligt at prøvekøre Corolla til marts 2023.

  • De første biler forventes at blive leveret til foråret 2023. Din foretrukne Toyota-forhandler vil informere dig om den forventede leveringstid på din bil, efter der er lagt en ordrer.

  • Du kan finde betingelser for online reservation Vilkår og betingelser for online reservation