Toyota Hybrid som Taxa

Toyota bygger bro mellem taxibranchen og et politisk ønske om grønnere biler i byerne med hybrid-strategi til taxierne

Vær behjælpelig med renere luft i byerne, samtidig med at du giver forbedrede økonomiske vilkår for vognmændene. Toyota kombinerer en benzinmotor med en arbejdsom elmotor i deres fantastiske Hybridbiler. Bilen vælger helt automatisk, hvornår den skal benytte elmotoren eller benzinmotoren eller en kombination af begge, for at drive bilen fremad. En almindelig hybridbil skal ikke lades op og koster derfor ikke værdifuld tid for vognmændene, derimod lader batteriet selv op under kørslen. Læs mere på Toyota.dk.

  • En Toyota Hybrid har altid automatgear og højt udstyrsniveau
  • Ingen adfærdsændringer for dine chauffører, da bilen selv oplader batteriet
  • Lavt CO2-udslip og og langt på literen
  • Høj driftsikkerhed – i flere undersøgelser, viser Toyota hybridbilerne sig, som de biler med færrest fejl af alle

Toyota modeller til Taxi-kørsel

Fordele ved at vælge Toyota Taxa

NY TAXI HVERT 2. ÅR MED 0 KR. I UDBETALING

Som taxavognmand garanteres du en restværdi på dine taxier, så du undgår at bekymre dig om brugtvognspris og service regninger.

Den garanterede restværdi giver en økonomisk tryghed, fordi bilen blot skal leveres tilbage til TFS efter 2 år og 200.000 km. Som vognmand kan du derfor fokusere på driften af din forretning uden også at skulle bekymre dig om bil-økonomien.

GARANTI PÅ DRIVLINJE OP TIL 4 ÅR / 500.000 KM. 

Toyota Hybrid Drivlinje Garanti giver en ekstra tryghed mod uforudsete udgifter til reparationer af drivlinje komponenter og dækker Toyota-taxier i op til 4 år eller 500.000 km.  

Den eneste forudsætning for at få Toyota Hybrid Drivlinjegaranti er, at taxien vedligeholdes i henhold til serviceprogrammet.

TÆNK IKKE PÅ MILJØZONER

Flere og flere storbyer lukker af for dieselbiler og kommuner og regioner har mere og mere fokus på miljørigtige tiltag. Dette gælder også for taxi-kørslen, som i fremtiden skal være grønnere. Det er derfor oplagt for taxierne at køre i hybridbiler, som bekendt er bedre for miljøet og samtidigt, udover en lydløs og komfortabel kørsel, sikrer vognmændene en bedre økonomisk kørsel.