Toyota åbner for salget af ny elektrisk Proace City

Toyota introducerer i juni den nye fuldt elektriske udgave af Proace City, både som varebil og personbil.

Kompromisløs rummelighed

Årsagen til den fleksible og kompromisløse rummelighed i Proace City Electric skyldes, at det store 50 kWh lithium-ion batteri er placeret i bunden af bilen under gulvet og derfor ikke optager ekstra plads. Batteriet giver en rækkevidde på op til 274 km og kan hurtiglades med op til 100 kW, hvilket betyder, at opladning fra 0 til 80 procent sker på en halv time.

Den elektriske varebil måler 4,75 meter i længden i den længste udgave, LONG, mens MEDIUM er 35 cm kortere. Det giver mulighed for godslængde på over to meter, og vælger man udgaven med Toyotas Smart Cargo system, hvor en lastluge i adskillelsen mellem varerum og kabinen kan åbnes, er der plads til gods med en længde på hele 3,44 meter. Det er helt den samme længde som i benzin- og dieseludgaverne af samme model.

Man behøver heller ikke at gå på kompromis med rummeligheden i kabinen og varerummet, der rummer op til 4,4 m3 med det omtalte Smart Cargo system. Samtidig gør et folde-op passagersæde det muligt at få plads til en halv kubikmeter gods i kabinen svarende til tre flyttekasser.

Erhversleasing fra 2.639 kr.

Den billigste udgave af Proace City Electric koster 244.990 kr. ekskl. moms. Men hvad der nok er endnu mere interessant for de fleste virksomheder, kan den erhvervsleases fra kun 2.639 kr. i 60 måneder med 39.500 kr. i udbetaling og 20.000 km om året. Samtidig kan man tilkøbe service og flådestyringssystemet Toyota Business Komplet for blot 225 kr. ekstra om måneden, og dermed placerer Toyotas kompakte elektriske varebil sig som et af markedets mest attraktive produkter.

Toyota smider det helt store trumftkort på bordet, når man oveni den attraktive pakke samtidig får op til 10 års serviceaktiveret garanti med i form af Toyota Relax. Det kan ingen andre i markedet hamle op med.

Når Toyota introducerer den nye elektriske Proace City i juni, vil man også kunne købe udgaven som personbil. Her får man mulighed for op til hele syv sæder og et bagagerum med en sjældent set rummelighed på op til 1.050 liter, hvis ikke man tager tredje sæderække i brug. Ligesom varebilsudgaven kan personbilen med navnet Proace City Verso Electric fås i to længder og i to udstyrsudgaver.

Laveste udstyrsudgave er SHUTTLE, der bl.a. er udstyret med 8” multimedie touch skærm med Apple CarPlay og Android Auto, aircondition, dobbelte skydedøre, fartpilot og en sikkerhedspakke med automatisk nødbremse, vognbaneassistent med aktiv styreassistent og vejskiltegenkendelse.

Proace City Verso​ Electric

100% elektrisk køreglæde - klar til dig og din familie

Den helt nye Proace City Verso Electric er alt, hvad du forventer af Toyota, i en varebil. Den helt nye Proace City Verso Electric-serie er designet omkring dig og din familie.

Når Toyota introducerer den nye elektriske Proace City i juni, vil man også kunne købe udgaven som personbil. Her får man mulighed for op til hele syv sæder og et bagagerum med en sjældent set rummelighed på op til 1.050 liter, hvis ikke man tager tredje sæderække i brug. Ligesom varebilsudgaven kan personbilen med navnet Proace City Verso Electric fås i to længder og i to udstyrsudgaver.

Den højeste udstyrsvariant med navnet FAMILY appellerer til familien, der udover emissionsfri kørsel ønsker det bedste af det bedste, med 16” alufælge, 10” digital instrumentering, fuldautomatisk klimaanlæg, mørktonede ruder bag, parkeringssensorer, tagræling, multifunktionslæderrat, elfoldbare sidespejle med varme og tre individuelle sæder på anden sæderække for blot at nævne noget af den omfattende udstyrsliste. Proace City Verso Electric koster fra 299.990 kr., mens FAMILY-udstyrsudgaven fås fra 319.900 kr.

Toyota Relax med op til 10 års serviceaktiveret garanti gælder naturligvis også for personbilen og er med til at sikre bilejerne den størst mulige tryghed i ejerskabet af deres Toyota.

Med offentliggørelsen af priserne for både varebilsudgaven og personbilsudgaven af Proace City Electric har Toyota hermed også åbnet for salget af den nye model, der fortsat også stadig kan fås med benzin- eller dieselmotor. Toyota introducerer Proace City Electric og Proace City Verso Electric i Danmark til juni.

Lyst til at vide mere?

Du kan med fordel læse alt om de 2 nye elektriske nyheder fra Toyota, ved at følge nedenstående links.