Toyota lancerer fuld dækning af dæk

Toyota Dækning er det nyeste tiltag indenfor bekymringsfri mobilitet fra Toyota. 

Toyota har efterhånden en bred portefølje af attraktive servicekoncepter, der skal hjælpe kunderne i bilejerskabet. Nu vil Toyota også dække alle punkteringer, dækskader og dertilhørende bugseringsomkostninger for kunder der vælger billån eller leasing igennem Toyota Finans (hærværk og slidte dæk er ikke dækket). Toyota Dækning træder i kraft allerede fra d. 1. april 2022. 

Tryghed i bilejerskabet

"Vi vil helt generelt med vores forskellige koncepter og garantier sikre, at ingen bilejere skal frygte at blive ladt i stikken, hvis uheldet skulle være ude. Med Toyota Dækning sørger vi for, hvis man punkterer med bilen eller får ødelagt et eller flere af dækkene, at man får bugseret sin bil til det nærmeste autoriserede Toyota-værksted, der enten lapper dækket eller sætter et nyt dæk på helt uden ekstra omkostninger," siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Gælder i hele EU

Toyota Dækning gælder ikke kun i Danmark, men i hele EU og hele året rundt, indtil bilen er fyldt 3 år. Dækningen gælder både sommer- og vinterdæk, uanset antal kørte kilometer på dækkene. Er uheldet ude, og befinder man sig i EU udenfor Danmarks grænser, ringer man blot til Toyota Vejhjælp, som derefter vil hjælpe en videre. Dog skal man i udlandet som udgangspunkt selv lægge ud for omkostningerne, men får refunderet sine udgifter, når man afleverer sin faktura for udgifterne, på et autoriseret Toyota-værksted. 

Mulighed for garanti uanset historik

Toyota Dækning kommer blot få måneder efter Toyota lancerede det nye serviceaktiverede garantikoncept, Toyota Relax. Samlet for alle disse nye tiltag er at skabe en mere bekymringsfri mobilitetsoplevelse for alle. Ejer man en Toyota, der er under 10år gammel, uanset servicehistorik, vil man blot ved at få den serviceret på et autoriseret Toyota-værksted kunne slappe helt af, med en serviceaktiveret garanti i op til 10 år, eller 160.000 km. - alt efter hvad der kommer først. 

Den samme tryghedsfølelse er også fokus, i forhold til lanceringen af Toyotas første 100% elektriske bil, Toyota bZ4X. Med starten på et nyt elektrificerende kapitel i Toyotas historie, tilføjer man på baggrund af to årtiers erfaring med elektrificering af biler, en batterigaranti på op til 1 mio. km's tryghed. 

Alt dette har til formål at skabe en mere bekymringsfri mobilitetsløsning for Toyotas kunder. 

 

 

Der tages forbehold for trykfejl, tastefejl og løbende ændringer i artiklen.