Toyota bZ4X

Toyota inviterer til Markedsdage efter nytår

Pressemeddelelse fra Toyota Danmark 27. december 2023

Kort tid efter nytårsklokkerne har lydt, inviterer Toyota til Markedsdage hos alle Toyota-forhandlere over hele landet. Det sker fra årets første dag og tre uger frem med en bred vifte af ekstra skarpe privatleasingtilbud på modeller lige fra de kompakte SUV'er Aygo X og Yaris Cross til RAV4 Plug-in Hybrid og elbilen bZ4X. Samtidig kan man også spare op til 10.000 kr. på bestemte udgaver af den mest populære Toyota-model i Danmark i 2023, Aygo X.

Det nye år er ikke mange minutter gammelt, før Toyota inviterer til Markedsdage. Det sker i perioden fra årets første dag og frem til 21. januar - med et åbent hus-arrangement hos alle landets Toyota-forhandlere i årets første weekend 6. - 7. januar 2024.

Toyotas Markedsdage koncept sætter ekstra fokus på privatleasing og byder på en bred vifte af særligt attraktive privatleasingtilbud på fem forskellige af mærkets modeller. Det sker bl.a. med privatleasing af elbilen Toyota bZ4X i udstyrsudgaven Elegant for 3.995 kr. om måneden med 9.995 kr. i førstegangsydelse og 15.000 km pr. år.

Udstyrsudgaven Elegant byder på en lang liste af komfortudstyr som standard med bl.a. 18" alufælge, 2-zonet klimaanlæg, LED-lygter for og bag, Toyota Smart Connect med cloud navigation og trådløs Apple CarPlay, bakkamera, varme i forsæderne og i læderrattet samt den nyeste generation af Toyotas avancerede sikkerhedspakke Toyota Safety Sense og meget andet.

Toyota bZ4X

Toyota Aygo X. (Foto: Lars Krogsgaard)

Privatleasing for 2.295 kr. om måneden
Det er dog ikke alle, der er klar til at tage skridtet til en fuldt elektrisk løsning, og for dem er Toyota også klar med andre attraktive tilbud. Man kan fx privatlease en Aygo X i udstyrsvarianten Active for 2.295 kr. om måneden med 4.995 kr. i førstegangsydelse og 15.000 km pr. år.

Her får man bl.a. aircondition, 7-tommers multimedie touch skærm, adaptiv fartpilot, ekstra lydisolering af kabinen og smartphone-integration med Apple CarPlay og Android Auto.

"Mange er i dag usikre på udviklingen økonomisk og teknologisk i fremtiden. Hvordan bliver værditabet på den bil, man køber, og er man klar til at tage skridtet til en fuldt elektrisk bil, eller skal man vente lidt endnu. Her giver privatleasing mulighed for stadig at få en ny bil til en fast månedlig udgift uden at skulle bekymre sig om værditab eller den teknologiske udvikling," siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

Markedsdage hos Toyota byder også på privatleasing af den kompakte SUV, Yaris Cross, der er den mest solgte bil i sin klasse i Danmark i 2023. Med 2.995 kr. i førstegangsydelse kan man enten vælge udstyrsudgaven Active Tech til en månedlige ydelse på 2.995 kr. eller den endnu bedre udstyret Style-udgave for 200 kr. ekstra pr. måned.

Toyota Yaris Cross

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

306 hestekræfter og firehjulstræk
Endnu mere plads og ikke mindst endnu flere kræfter får man med RAV4 Plug-in Hybrid, der med 306 hestekræfter og permanent firehjulstræk kan privatleases for 4.795 kr. om måneden med 14.995 kr. i førstegangsydelse og 15.000 km årligt.

Ønsker man ikke at lægge noget som helst i førstegangsydelse, frister SUV'en Corolla Cross, der med 1.8-liters hybridmotor og udstyrsvarianten Active kan privatleases for 3.995 kr. pr. måned med 15.000 km om året og altså 0 kr. i førstegangsydelse.

Man går ikke forgæves ved Toyotas Markedsdage i januar, hvis man ikke er til privatleasing. Det er nemlig også muligt at spare op til 10.000 kr. på Toyotas mest kompakte bilmodel, Aygo X. For udstyrsudgaven Pulse slipper man under Markedsdage med 164.900 kr. mod normalt 174.900 kr., mens den økonomisk mest tilgængelig model på tilbud er Aygo X i Active-udgaven. Den kan fra 1. januar fås for 144.900 kr., så længe lager haves, i stedet for de normale 152.900 kr.