Toyota går amok med 60-års jubilæumstilbud

Pressemeddelelse fra Toyota Danmark 16. oktober 2023

I disse uger er det præcis 60 år siden, at den første Toyota i Europa blev solgt og leveret til den første kunde i Danmark. Det fejrer Toyota i Danmark med forskellige 60-års jubilæumsudgaver af en bred vifte af modeller lige fra den mest kompakte crossover, Aygo X, til de store og rummelige SUV'er, RAV4 og elbilen bZ4X. Jubilæumsudgaverne byder på besparelser og ekstra udstyr til en værdi på op til 55.000 kr. uden merpris.

Danmark var det første land i Europa, hvor man kunne købe en Toyota. Det skete for præcis 60 år siden i 1963. Toyota i Danmark fejrer nu 60-års jubilæet med jubilæumsudgaver af syv forskellige modeller i alle størrelser med besparelser og ekstra udstyr til en værdi på op til 55.000 kr. uden at skulle betale ekstra for det.

Størst besparelse får man med jubilæumsudgaven af Yaris Cross Hybrid, der sidste forår ved World Car Awards blev kåret som verdens bedste bybil af 102 motorjournalister fra 33 forskellige lande over hele verden. Den højtudstyrede Style-udstyrsvariant med intelligent firehjulstræk koster i jubilæumsudgaven 299.990 kr., hvilket er en besparelse på 55.000 kr. Firehjulstræksystemet tilbyder ekstra stabilitet og trækkraft i daglig kørsel under dårlige forhold og på overflader med nedsat vejgreb.

RAV4 Hybrid Active Premium frister med mere udstyr til en værdi på godt 29.000 kr. i en særlig jubilæumsudgave, hvor både metallak, en beskyttelsespakke med diverse indfarvede beskyttelseslister, beskyttelsesfilm og bagagerumsbakke samt en krompakke med bl.a. trinlister følger med uden merpris.

I plug-in hybrid-udgaven af RAV4 er det udstyrsvarianten Active Comfort, der er blevet udvidet til en særlig 60-års jubilæumsudgave. Her følger der også metallak, beskyttelsespakke og krompakke med uden merpris. Samlet udgør det ekstra udstyr en værdi på op til 25.850 kr.

Det er Style Comfort-varianten af Corolla Cross-modellen med 1.8-liters hybridmotor, der danner grundlag for denne models 60-års jubilæumsudgave. Her sparer man knap 9.000 kr. på selve modellen og får yderligere både metallak og en beskyttelsespakke med uden merpris. Samlet får man altså besparelse og mere udstyr for over 15.000 kr. uden merpris.

Man kan også høste gode jubilæumstilbud på udvalgte udgaver af Yaris - enten med 1.5-liters benzinmotor eller som hybrid - til en værdi på op til næsten 12.000 kr. Samtidig byder Toyotas mest kompakte model, Aygo X, sig til i Active-udstyrsvarianten med metallak og beskyttelsespakke uden beregning til en værdi på 10.585 kr. Det er dog også muligt at benytte sig af et andet Aygo X jubilæumstilbud med en besparelse på 10.000 kr. Aygo X Pulse, der normalt koster 174.990 kr., kan ekstraordinært i jubilæumsperioden fås for 164.990 kr.

Endelig får man både metallak, beskyttelsespakke og foliepakke med uden merpris på flere forskellige udstyrsudgaver af elbilen, bZ4X. Udstyret har en værdi på op til 13.880 kr.

Fælles for alle Toyotas 60-års jubilæumstilbud er, at de gælder frem til 1. december 2023, eller så længe lager haves. Man skal altså ikke vente alt for længe, hvis man vil være sikker på at kunne drage fordel af en af de mange attraktive jubilæumstilbud fra Toyota i anledning af 60-års jubilæet i Danmark.